Μπούκερ: «Η πίεση είναι πάνω μου και είμαι καλά με αυτό» (vid)

Μπούκερ: «Η πίεση είναι πάνω μου και είμαι καλά με αυτό» (vid)

Αντωνία Σπανού
Μπούκερ: «Η πίεση είναι πάνω μου και είμαι καλά με αυτό» (vid)

bet365

Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους Γκρίζλις και παραδέχτηκε ότι του αρέσει να έχει την ευθύνη την ομάδα πάνω του.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι Σανς δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, βρίσκονται στο 2-7 και προσπαθούν να ανακάμψουν.

Η νίκη κόντρα στους Γκρίζλις μπορεί να παίξει τον ρόλο της, αφού η ομάδα του Φοίνιξ ανέτρεψε μια μεγάλη διαφορά και με πρωταγωνιστή τον Ντέβιν Μπούκερ πήραν την νίκη με 102-100.

Ο νεαρός ηγέτης των Σανς παραδέχτηκε ότι του αρέσει αυτός ο ρόλος, ενώ σχολίασε και το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη νίκη για την συνέχεια.

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, αλλά μείναμε μαζί ενωμένοι ως ομάδα. Δεν ήταν έτσι τον προηγούμενο καιρό, τα προηγούμενα παιχνίδια λαλά σήμερα μείναμε ενωμένοι.

Έχω μεγαλώσει έτσι από τότε που ήμουν παιδί. Ήθελα να πρωταγωνιστώ. Πρέπει να είσαι καλά με τις συνέπειες είτε καλές είτε κακές, η πίεση είναι πάνω μου και είμαι καλά με αυτό.

Μια νίκη παίζει ρόλο. Μπορεί να αλλάξει όλη την ενέργεια και αυτή είναι για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα