Η βραδιά που ο Τζινόμπιλι έκανε ρεκόρ καριέρας! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Η βραδιά που ο Τζινόμπιλι έκανε ρεκόρ καριέρας! (vid)

bet365

Πριν από 13 χρόνια ο Μάνου Τζινόμπιλι είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο ΝΒΑ όσον αφορά το σκοράρισμα!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συγκεκριμένα ήταν 21 Ιανουαρίου 2005 και δη η αναμέτρηση στην «Talking Stick Resort Arena» της Αριζόνα μεταξύ των Σανς και των Σπερς.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι έμελλε να... πάρει φωτιά εκείνο το βράδυ και να οδηγήσει την ομάδα του Σαν Αντόνιο στη νίκη με 128-123!

Συγκεκριμένα είχε σταματήσει στους 48 πόντους, επίδοση που αποτελεί και την καλύτερη της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Ο Αργεντινός σταρ είχε αγωνιστεί 44 λεπτά και είχε τελειώσει το ματς έχοντας 11/15 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 11/12 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο!

Για την... ιστορία επικό ματς είχε κάνει και ο Τιμ Ντάνκαν με 30 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ στον αντίποδα εξαιρετικοί ήταν οι Μάριον (37π.) και Στούνταμαϊρ (35π.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα