ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αποκάλυψε τη σημαντική διαφορά Τζόρνταν-Κόμπι ο Τζάκσον!

Αποκάλυψε τη σημαντική διαφορά Τζόρνταν-Κόμπι ο Τζάκσον!

Αποκάλυψε τη σημαντική διαφορά Τζόρνταν-Κόμπι ο Τζάκσον!

Ο Φιλ Τζάκσον μίλησε για τους Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ, αποκαλύπτοντας μια μεγάλη διαφορά που είχαν.

Φενέρμπαχτσε - ΤΣΣΚΑ Μόσχας με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*!  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Eίναι δύο εκ των κορυφαίων προπονητών που έχει προπονήσει, άρα δεν θα υπήρχε καλύτερο άτομο από τον Φιλ Τζάκσον για να συγκρίνει τους Μάικλ Τζόρνταν και Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Zen Master αποκάλυψε με δηλώσεις του την μεγάλη διαφορά των δύο σπουδαίων παικτών, τονίζοντας πως ο Μπράιαντ δεν δεχόταν να κάθεται στον πάγκο.

«Για τον Μάικλ μπορώ να πω πως δεχόταν να έχει ένα προπονητή δίπλα του ενώ ο Μπράιαντ όχι. Ο Μπράιαντ είχε μία φλόγα μέσα του που δεν έσβηνε. Εάν για παράδειγμα απέσυρα τον Τζόρνταν από ένα παιχνίδι επειδή κατέστρεφε την επίθεση της ομάδας μας, προσπαθώντας να σκοράρει συνεχώς, θα καθόταν στον πάγκο και θα το καταλάβαινε. Θα ήξερε τι λάθος είχε κάνει.

Από την άλλη ο Μπράιαντ θα καθόταν στον πάγκο και θα του ζητούσε συνεχώς να ξαναμπεί μέσα. Ήθελε να τους ανταγωνίζεται όλους. Επίσης ο λόγος που δεν τα πήγαιναν καλά ο Μπράιαντ με τον Ο'Νιλ ήταν επειδή ο πρώτος πίστευε πως ο Σακ δεν ενδιαφερόταν όσο θα έπρεπε για τους αγώνες».