«Στη Φιλαντέλφια έχουν... φρικάρει με τον Φουλτζ»! (vid)

«Στη Φιλαντέλφια έχουν... φρικάρει με τον Φουλτζ»! (vid)

Gazzetta team
«Στη Φιλαντέλφια έχουν... φρικάρει με τον Φουλτζ»! (vid)

bet365

Ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game του 1996, Τιμ Λέγκλερ, αναφέρθηκε στον Μαρκέλ Φουλτζ κι εξήγησε πως το Νο.1 του Draft 2017 ενδεχομένως να χρειάζεται αθλητικό ψυχολόγο!

Ο Τιμ Λέγκλερ ήταν ένας από τους κορυφαίους σουτέρ πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο στον διαγωνισμό του All Star Game το 1996. Ο πρώην άσος των Ουόριορς και των Ουίζαρντς δουλεύει ως αναλυτής στο ESPN ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τις επιδόσεις του Μαρκέλ Φουλτζ, την ιδιαίτερη μηχανική του σουτ του και τις επιδόσεις του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, κάνοντας λόγο ακόμα και για... αθλητικό ψυχολόγο!

«Έχουν φρικάρει με αυτή την εικόνα! Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο video με τον Φουλτζ να σουτάρει στο βάθος, πραγματικά δεν μπορούσες να πιστέψεις αυτό που έβλεπες! Δέχτηκα πολλές κλήσεις από ανθρώπους στη Φιλαντέλφια που θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει και είναι... φοβισμένοι για την εικόνα του παίκτη που έγινε pick στο Νο.1 του Draft. Δουλέψαμε μαζί το καλοκαίρι, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες. Το σουτ του ήταν γλυκό, το step-back του ήταν απίστευτο. Ίσως τον επηρέασε η μετάβαση στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει κι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν το ζήτημα είναι κυρίως πνευματικό. Ίσως χρειάζεται αθλητικό ψυχολόγο... Έχει αλλάξει».

 

NBA Τελευταία Νέα