Mάτζικ - Γκρίζλις 118-111: Ο Μπανκέρο είχε κέφια στο Βερολίνο
Ωραίο ματς απόλαυσαν όσοι λάτρεις του ΝΒΑ βρέθηκαν στο Βερολίνο. Οι Γκρίζλις ηττήθηκαν με 118-111 από τους Μάτζικ, με τον Μπλακ να κάνει το κάρφωμα της σεζόν κόντρα σε τέσσερις αντιπάλους.
Στο 23-18 ανέβηκαν οι νικητές, ενώ οι Γκρίζλις που έχουν να διαχειριστούν και τις φήμες για το μέλλον του Μοράντ έπεσαν στο 17-23. Ο Μπανκέρο είχε 26 πόντους με 13 ριμπάουντ, ο Μπλακ μέτρησε 21 με 7 ασίστ, ενώ ο Βάγκνερ στη χώρα του είχε 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.
Από την πλευρά των αρκούδων οι 30 πόντοι που πέτυχε ο Τζάρεν Τζάκσον αλλά και οι 18 που έβαλε ο Αλντάμα δεν ήταν αρκετοί για να γλιτώσουν άλλη μια ήττα της ομάδας τους.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaDUNK OF THE YEAR?!!?! ANTHONY BLACK ON 4 GRIZZLIES 😳😳😳 pic.twitter.com/8QANj6pPUM
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 15, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
