Οι Ντάλας Μάβερικς δεν λένε να ορθοποδήσουν και είδαν τους Μέμφις Γκρίζλις να φεύγουν από το Τέξας με «διπλό» με σκορ 111-122 για το NBA.
Έχοντας να διαχειριστούν το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Κάιρι Ίρβινγκ και τις σημαντικές απουσίες των Άντονι Ντέιβις, Ντάνιελ Γκάφορντ, Ντέρεκ Λάιβλι και Κάι Τζόουνς, οι Μάβερικς είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά είδαν το Μέμφις να πραγματοποιεί ένα επιμέρους 33-17 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και να παίρνει τη νίκη.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τζα Μοράντ με 31 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Ντέσμοντ Μπέιν να σταματά στους 27 πόντους με 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ. Ο Νάτζι Μάρσαλ ήταν συγκινητικός για τους Μάβερικς με 29 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράντον Γουίλιαμς πρόσθεσε άλλους 31 από τον πάγκο, όμως δεν αρκούσαν για το Ντάλας που έμεινε στο 32-32 της 10ης θέσης της Δυτικής Περιφέρειας. Στο 39-24 οι 4οι Γκρίζλις που πλέον κοιτούν ακόμα ψηλότερα όντας μία ανάσα από τους Λέικερς (40-21) και Νάγκετς (40-22).
Τα δωδεκάλεπτα: 31-22, 53-50, 94-89, 111-122
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.