Back to back νίκες μέσα σε διάστημα δύο ημερών για τους Μιλγουόκι Μπακς (36-25). Οι Ντάλας Μάβερικς (32-31) παρουσιάστηκαν με αρκετά προβλήματα τραυματισμών στο Fiserv Forum και μοιραία παραδόθηκαν, αφού οι Μπακς «καθάρισαν» από νωρίς για το τελικό 137-107. Σε ένα βράδυ στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, ξεπερνώντας τους 20.000 πόντους.
Ο Greek Freak σταμάτησε στους 32 δίχως να πατήσει το πόδι του στο παρκέ στην τελευταία περίοδο. Αριθμός όμως ιδανικός για να πετύχει ένα ακόμα μοναδικό milestone στα 30 του έτη. Μόνο οι ΛεΜπρόν, Ντουράντ, Κόμπι, Τσάμπερλεϊν και Τζόρνταν το πέτυχαν σε μικρότερη ηλικία από εκείνον.
Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μάβερικς
- Πόντοι - 32
- Λεπτά - 25
- Δίποντα - 13/20
- Τρίποντα - 0/0
- Βολές - 6/6
- Ριμπάουντ - 15 (4 επ.)
- Ασίστ - 4
- Κλεψίματα - 1
- Λάθη - 3
20,000 points. 20,000 memories.
Keep changing the narrative, Giannis. pic.twitter.com/emriUUrzG3— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 6, 2025
Φυσικά στο... πάρτι των Μπακς δεν ήταν μόνος. Οι Μάβερικς προσπαθούν πλέον με ό,τι όπλα έχουν, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Ίρβινγκ αλλά δεν είναι αρκετά. Ντέιβις, Ίρβινγκ, Λάιβλι, Γκάφορντ, Μάρτιν, Έξουμ, Χάρντι και Πι Τζέι Ουάσινγκτον είναι τα ονόματα που γράφτηκαν στο απουσιολόγιο.
Another elite performance from Giannis.
32 PTS | 15 REB | 4 AST | 65% FG pic.twitter.com/E8FsaWOzxx— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 6, 2025
Μαζί με τους 32 του Γιάννη, ήρθαν οι 34 του Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος επίσης δε χρειάστηκε να αγωνιστεί στην τελευταία περίοδο και οι Μάβερικς δεν είχαν απάντηση.
Το παιχνίδι είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, αφού άπαντες έκαναν πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζ. πέτυχε triple double με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 14 ασίστ, ο Κάιλ Κούζμα σκόραρε άλλους 17 δείχνοντας πως το trade που τον έφερε στο Γουινσκόνσιν μπορεί να βοηθήσει αρκετά, ενώ και ο Έι Τζέι Γκριν δε σταμάτησε να... πυροβολεί με 6/9 τρίποντα και 18 πόντους.
Από την πλευρά των ηττημένων που είχαν rotation οκτώ παικτών, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κλέι Τόμπσον με 28 πόντους και 6/14 τρίποντα, ενώ ακολούθησε ο Νάζ Μάρσαλ με 22 και 10 ριμπάουντ.
Τα δωδεκάλεπτα: 43-30, 72-53, 106-79, 137-107
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.