Την ποιότητα τους έδειξαν οι Γουόριορς που επικράτησαν εύκολα με 125-111 μέσα στο Μιλγουόκι. Οι Μπακς δεν είχαν στη σύνθεση τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα χάσει και το All Star Game.
Ο Νόμος του Κάρι
Οι πολεμιστές ανεβαίνουν συνεχώς στη βαθμολογία της Δύσης και πήγαν στο 27-26, τη στιγμή που οι χαμένοι έπεσαν στο 28-24 και πλέον μπορούν να πέσουν ακόμα και στην έκτη θέση.
Ο Κάρι έδωσε ακόμα μια παράσταση στην καριέρα του και το κοντέρ έγραψε 38 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Μπάτλερ είχε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Από την άλλη πλευρά ο Λίλαρντ δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα του και τελείωσε με 38 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Κούζμα πρόσθεσε 21 πόντους και ο Πρινς μέτρησε 18 πόντους.
Οι Γουόριορς μοίρασαν 28 ασίστ στην αναμέτρηση, ενώ οι Μπακς έμειναν στις 17 σε ένα βράδυ που έδειξαν ορισμένα προβλήματα, ωστόσο τους έλειπε φυσικά και ο κορυφαίος παίκτης τους, ο Greek Freak.
Σιγά σιγά ο Μπάτλερ αρχίζει να προσαρμόζεται και το Γκόλντεν Στέιτ δείχνει πως θα είναι πολύ ανεβασμένο σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν πριν τα play off. Το Κάρι-Μπάτλερ είναι ένα δίδυμο για μεγάλα πράγματα.
Τα δωδεκάλεπτα: 27-29, 51-58, 83-89, 111-125


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.