NBA: Οι Ρόκετς κοιτάζουν τον Μαλίκ Μπίσλι που μένει free agent από τους Μπακς

Μαλίκ Μπίσλι

bet365

Τον Μαλίκ Μπίσλι σκέφτονται πολύ σοβαρά να εντάξουν στο δυναμικό τους οι Ρόκετς, με τον βετεράνο γκαρντ να μη δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο μετά τη χρονιά του με τους Μπακς.

Για αρκετές ομάδες του NBA έχει αρχίσει ήδη ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Μία εξ αυτών είναι φυσικά και οι Χιούστον Ρόκετς, που τερμάτισαν στην 11η θέση της περιφέρειάς τους, μην μπορώντας να παίξουν καν στο play in.

Και στο πλάνο για την επόμενη σεζόν όσον αφορά τους Ρόκετς, βρίσκεται ένας παίκτης που φόρεσε τη φανέλα των Μπακς τον περασμένο χρόνο. Ο λόγος για τον Μαλίκ Μπίσλι. Ο γκαρντ των Μπακς μπορεί να βγει στην αγορά και να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και είναι free agent.

Κάτι που αρέσει αρκετά και στους Ρόκετς, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic» κοιτάζουν την περίπτωσή του. Ο λόγος έχει να κάνει με τον στόχο τους να προσθέσουν σουτ στην περίμετρό τους και ο βετεράνος γκαρντ δίνει κάτι τέτοιο με το παραπάνω.

Ο Μπίσλι, άλλωστε, ακόμα και σε μία μέτρια χρονιά για τους Μπακς, επιβεβαίωσε τη φήμη του καλού σουτέρ με 11.3 πόντους και 41.3 από την περιφέρεια, ωστόσο τα προβλήματά του στην άμυνα τον περιόρισαν σημαντικά στο rotation.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα