Γιόκιτς: Παίζει με σημαντικό πρόβλημα στον καρπό

Γιόκιτς: Παίζει με σημαντικό πρόβλημα στον καρπό

Ο Νίκολα Γιόκιτς.

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς αγωνίζεται έχοντας έντονες ενοχλήσεις στο δεξί καρπό του. Τόσο μεγάλες που ακόμα και ο προπονητής του, Μάικ Μαλόον απορεί πως καταφέρνει να αγωνίζεται.

Ο Νίκολα Γιόκιτς αισθάνεται ενοχλήσεις κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι. Δηλαδή όλη την ώρα, αφού αυτό είναι το χέρι που σουτάρει.

Ο Σέρβος σέντερ είχε δεμένο τον καρπό του στο ματς απέναντι στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τονίζοντας ότι πλέον έχει συνηθίσει στον πόνο! Και όπως δείχνει η στατιστική του, έτσι πρέπει να είναι, αφού μέτρησε 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, μολονότι οι Νάγκετς ηττήθηκαν με 111-98.

«Θα δούμε, ελπίζω ότι θα είναι καλύτερα, έτσι ώστε να μη με ενοχλεί κάθε φορά που σουτάρω. Πλέον, έχω συνηθίσει», είπε ο Γιόκιτς.

Ωστόσο, ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα: «Είμαι έκπληκτος που αγωνίστηκε, για να είμαι ειλικρινής. Ο καρπός του τον ενοχλεί και ο Νίκολα είναι ένας τύπος που παίζει με πολλά προβλήματα, περισσότερα απ' όσα αντέχουν οι περισσότεροι».

Θυμίζουμε ότι η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες για να ξεκινήσει η post season, αρχικά με το play in και στη συνέχεια με τα play off.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα