ΝΒΑ, Γουεμπανιάμα: Οι Σπερς έρχονται στην Ευρώπη για το Paris Game 2025

ΝΒΑ, Γουεμπανιάμα: Οι Σπερς έρχονται στην Ευρώπη για το Paris Game 2025

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς επιβεβαίωσε ότι οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για το NBA Paris Game 2025 και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Το hype για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα παραμένει υψηλό και ο Γάλλος ψηλός των Σπερς επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία ότι αξίζει ο ντόρος γύρω από το όνομά του, κάνοντας μυθική εμφάνιση στη νίκη επί των Νετς και γεμίζοντας τη stat-line του με 33 πόντους, 15 ριμπάουντ, επτά ασίστ και επτά μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Μετά το τέλος του αγώνα με το Μπρούκλιν, ο Γκρεγκ Πόποβιτς παραδέχτηκε ότι οι Τεξανοί θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά για το NBA Paris Game 2025. «Θα είμαστε εκεί» εξήγησε ο πολύπειρος κόουτς και έτσι ο Γουεμπανιάμα θα έχει την ευκαιρία να παίξει μπροστά στους συμπατριώτες του ως παίκτης των Σπερς.

«Αυτό το ταξίδι θα σηματοδοτήσει την επιστροφή μου στη χώρα που κατάγομαι. Ίσως ακόμη και στην πόλη μου ή στα περίχωρα της. Θα επιστρέψω να δω την οικογένειά μου στα μέσα της σεζόν και αυτό συμβαίνει σπάνια» τόνισε από την πλευρά του ο Wemby που μετράει 20.6 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ στη rookie σεζόν του στο ΝΒΑ.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα