NBA, Κάρι: Ο Τζόκοβιτς του έδωσε τη ρακέτα του και εκείνος τη φανέλα του (vid)

NBA, Κάρι: Ο Τζόκοβιτς του έδωσε τη ρακέτα του και εκείνος τη φανέλα του (vid)

Κάρι Τζόκοβιτς

bet365

Στεφ Κάρι και Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και αντάλλαξαν μία ρακέτα με μία φανέλα, μετά τη μεγάλη νίκη των Γουόριορς επί των Λέικερς.

Στο Λος Άντζελες είχαμε... παρέλαση αστέρων. Από τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ, μέχρι και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Και φυσικά όλα αυτά για να δουν από κοντά τη «μάχη» του Στεφ Κάρι με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Λος Άντζελες Λέικερς και πήραν σημαντικό προβάδισμα στη μεταξύ τους κόντρα για το πλασάρισμα στο play in. Κάτι που έκανε τον Κάρι, ο οποίος πρόλαβε να σκοράρει 40, αρκετά χαρούμενο. Και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο σταρ των Γουόριορς πήρε ένα δώρο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ανταποδίδοντας στον Σέρβο τενίστα.

Ο Νόλε βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ παρά τον αποκλεισμό του από τον Νάρντι στο Indian Wells και τη μη συμμετοχή του στο Miami Open που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Και από τη στιγμή που ήταν εκεί, δε γινόταν να λείψει από το Λέικερς - Γουόριορς. Ο Τζόκοβιτς υπέγραψε μία ρακέτα του, με τον Κάρι να δίνει μια φανέλα του.

Οι δυο τους φυσικά φωτογραφήθηκαν, με τον Κάρι να συναντά μέσα σε λίγες μέρες τόσο τον Τζόκοβιτς, όσο και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Η ανταλλαγή... δώρων Κάρι και Τζόκοβιτς

 

NBA Τελευταία Νέα