Ο Γκριν σχολιάζει τις φήμες περί trade: «Αν αυτό έρθει πρέπει να συμβιβαστείς»

Ο Γκριν σχολιάζει τις φήμες περί trade: «Αν αυτό έρθει πρέπει να συμβιβαστείς»

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Γκριν σχολιάζει τις φήμες περί trade: «Αν αυτό έρθει πρέπει να συμβιβαστείς»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν επέστρεψε μετά την τιμωρία του στην αγωνιστική δράση αλλά οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρίσκονται σε πολύ κακό σημείο όσον αφορά το ρεκόρ τους και κυκλοφορούν ήδη οι φήμες περί ενδεχόμενου trade.

Τη δική του απάντηση σχετικά με το αν θα γίνει trade από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έδωσε ο Ντρέιμοντ Γκριν. Απαντώντας μέσα από το podcast του στις φήμες που τον έφερναν ως πιθανό asset για κάποια ανταλλαγή, ο Γκριν τόνισε πως δε γίνεται να μη σεβαστείς οποιαδήποτε απόφαση ενός οργανισμού που μετράει ρεκόρ 18-22.

«Αν έρθει το trade πρέπει να συμβιβαστείς, να... περάσεις τη γέφυρα. Δεν είναι κάτι το οποίο με ανησυχεί, το ξέρω ότι το λένε όλοι. "Οι Γουόριορς πρέπει να κάνουν trade". Προφανώς αν είσαι στο 18-22 πώς μπορείς να αμφισβητήσεις οτιδήποτε κάνει κάποιος;» ήτα τα λόγια του Γκριν.

Η απουσία του από τους Γουόριορς τη φετινή σεζόν άλλωστε υπήρξε μεγάλη σε διάρκεια. Και φυσικά όλα ξεκίνησαν από την τιμωρία του μετά τη γροθιά στον Νούρκιτς. Ο Γκριν έχασε 16 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και πλέον μένει να φανεί αν οι Γουόριορς χρειαστεί να πάρουν την κρίσιμη απόφαση να τον ανταλλάξουν.

Ο Γκριν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Γουόριορς από το 2012 και φυσικά μαζί τους κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, ως μέλος μιας εκ των καλύτερων ομάδων που έχουν παρουσιαστεί στο NBA.

 

NBA Τελευταία Νέα