Γιόκιτς: Η εμφάνιση απέναντι στους Σέλτικς ήταν αφιερωμένη στον Μιλόγεβιτς (vid)

Γιόκιτς: Η εμφάνιση απέναντι στους Σέλτικς ήταν αφιερωμένη στον Μιλόγεβιτς (vid)

Γιόκιτς: Η εμφάνιση απέναντι στους Σέλτικς ήταν αφιερωμένη στον Μιλόγεβιτς (vid)

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς αγωνίστηκε απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς με πένθος, για το χαμό του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς και η εμφάνισή του ήταν η τιμή στον αδικοχαμένο προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Νίκολα Γιόκιτς αγωνίστηκε ως πρωταθλητής. Και ως MVP των τελικών απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς. Και οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στη νίκη (102-100), την πρώτη που παίρνει μία φιλοξενούμενη ομάδα στην έδρα των Κελτών.

Ο Σέρβος μέτρησε 34 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 38 λεπτά. Και ήταν όλα αφιερωμένα στον αδικοχαμένο βοηθό προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από μερικά 24ώρα, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τον τρόπο που έπαιξε ο Νίκολα, μετά τον τραγικό χαμό του Ντέκι», είπε ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν. Και συνέχισε: «Αυτό πρέπει να κάνεις. Γι' αυτό είμαι υπερήφανος για τον Νίκολα. Μόλις έχασε κάποιον που αγαπούσε και σήμαινε τόσα πολλά γι' αυτόν. Ήταν ένας μέντορας και προπονητής».

Ο Μιλόγεβιτς ήταν ο πρώτος προπονητής του Γιόκιτς στη Μέγκα και είχε μιλήσει στο Gazzetta γι' αυτή την εμπειρία.

«Τότε βγες να τον τιμήσεις. Καταλάβατε τι εννοώ; Και ο Νίκολα βγήκε στο παρκέ, τίμησε τη μνήμη του Ντέκι με αυτή τη... βαριά καρδιά και έκανε αυτή την εμφάνιση, αν βάλεις στην εξίσωση και την ομάδα που αντιμετώπισε», κατέληξε ο Μαλόουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα