NBA: Μία ακόμη no look ασίστ του Γιόκιτς στην κορυφή του Top 10 (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νίκολα Γιόκιτς βγάζει ασίστ χωρίς να βλέπει

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς βρέθηκε στην κορυφή του Top 10 του NBA με την πάσα του προς τα πίσω χωρίς να βλέπει να θεωρείται ως η πιο εντυπωσιακή φάση της βραδιάς.

Μία ακόμη αγωνιστική ημέρα του NBA έφτασε στο τέλος της, με το πλούσιο θέαμα από τις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις να προσδίδει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ματς και σε όλο το φίλαθλο κοινό που τα παρακολούθησε.

Στην κορυφή του Top 10 των πιο εντυπωσιακών φάσεων βρίσκεται μία από τις ασίστ του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος βέβαια μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα στιγμιότυπα. Αυτή την φορά ο Σέρβος πρωταθλητής των Ντένβερ Νάγκετς, στο παιχνίδι κόντρα στους Πέλικανς, πέρασε τη μπάλα χωρίς να βλέπει προς τα πίσω, σε μία φάση που ολοκληρώθηκε με κάρφωμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν το 66-48.

Αίσθηση ωστόσο έχει προκαλέσει η έλλειψη του Βίκτορ Γουεμπανιάμα που σημείωσε double-double για τους Σπερς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το Top 10:

@Photo credits: NBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα