Γουόριορς - Νάγκετς 127-130: Ο τρομερός Γιόκιτς χάρισε τη νίκη στους πρωταθλητές (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης

bet365

Οι Ντένβερ Νάγκετς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Γόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Νίκολα ΓΙόκιτς να «ακουμπάει» το triple-double ενώ ο ίδιος σημείωσε το καθοριστικό καλάθι για το 130-127.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υποδέχτηκαν τους περυσινούς πρωταθλητές του NBA, Ντένβερ Νάγκετς και έπειτα από μία πολύ συναρπαστική αναμέτρηση με ανατροπές, οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαία νίκη με τον Γιόκιτς να ευστοχεί σε τρίποντο στη λήξη του χρόνου και να κάνει το 130-127.

Ο Σέρβος σέντερ ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας σημειώσει double-double, αφού κατάφερε μαζί με τους 34 πόντους να μοιράσει 10 ασίστ και να μαζέψει 9 ριμπάουντ, «ακουμπώντας» με αυτόν τον τρόπο το triple-double. Σε πολύ καλή ημέρα και ο Γκότνον που τελείωσε το ματς με 30 πόντους και με τα καλάθια του κράτησε ζωντανή την ομάδα του Ντένβερ. Στους 25 πόντους ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Μάρεϊ ενώ ο Γουάτσον είχε 19.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Στεφ Κάρι ηγήθηκε της επίθεσης των Γουόριορς, με το «κοντέρ» να σταματάει στους 30 συνολικά πόντους ενώ ο Κλέι Τόμσον ακολούθησε από κοντά με 24.

Η ομάδα του Κερ βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι και τα τελευταία 26 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το σκορ στο 127-125, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα και ο Γιόκιτς με τρίποντο στην τελευταία φάση από το κέντρο μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στους Νάγκετς.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-34, 63-70, 107-94, 125-127

Τα στατιστικά των Ντένβερ Νάγκετς

Τα στατιστικά των Γουόριορς

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα