Πέισερς - Κλίπερς 127-151: Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι το... σύστημα! (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν για 8ο συνεχόμενο ματς χάρη στην τριάδα των Χάρντεν, Λέοναρντ, Τζορτζ, νίκη με το επιβλητικό 151-127 απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς διαθέτουν το μακροβιότερο ενεργό σερί τη φετινή σεζόν. Η νίκη απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, τη δεύτερη χειρότερη ήττα στο ΝΒΑ, με 151-127 αποτέλεσε μία ακόμη επιβεβαίωση πως οι big three των Κλίπερς μπορούν να συνυπάρξουν.

Και ότι ο Τζέιμς Χάρντεν μπορεί να καυχιέται ότι είναι το... σύστημα. Ο άλλοτε παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Χιούστον Ρόκετς, Μπρούκλιν Νετς και Φιλαντέλφια 76ερς πέτυχε 21 από τους 35 πόντους του στην 4η περίοδο, πρόσθεσε 9 ασίστ και οδήγησε τους Κλίπερς στη νίκη.

Μάλιστα, σε μία φάση όπου σημείωσε ένα τρίποντο και κέρδισε φάουλ, πήγε στην πλησιέστερη τηλεοπτική κάμερα και εγγυήθηκε ότι οι Κλιπερς θα πάρουν και τα τρία επόμενα ματς!

Ο Πολ Τζορτζ απέναντι στην παλιά του ομάδα μέτρησε 27 πόντους, ενώ ο Καουάι Λέοναρντ πρόσθεσε 28.

Για τους Πέισερς, ο Μπένεντικτ Ματουρίν σημείωσε 34 πόντους, ενώ ο Αϊζάια Τζάκσον είχε 15 πόντους. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μάιλς Τέρνερ, ενώ ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, ο οποίος επέστρεψε αφού είχε χάσει το προηγούμενο ματς με πρόβλημα στο γόνατο, είχε 8 πόντους, 11 ασίστ και 4 λάθη.

Τα δωδεκάλεπτα: 38-37, 66-77, 94-114, 127-151

@Photo credits: NBA/Getty Images, Ron Hoskins/NBAE via Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα