NBA, Αντετοκούνμπο: Τα highlights της 33άρας του κόντρα στους Χιτ (vid)

NBA, Αντετοκούνμπο: Τα highlights της 33άρας του κόντρα στους Χιτ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Έιντριαν Γκρίφιν Γιαννης Αντετοκούνμπο

bet365

Οι 33 πόντοι του εκπληκτικού Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Χιτ έδωσαν στους Μπακς το πλεονέκτημα έδρας στον προημιτελικό του In-Season Tournament.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε το 11ο double-double της χρονιάς και οι Μπακς πλέον βρίσκονται στα προημιτελικά του πρώτου In-Season Tournamet στην ιστορία του NBA.

Ο Greek Freak διέλυσε τους Χιτ με 33 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη μέσα στο Μαϊάμι, παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό στον 1ο γύρο των play-offs.

Με τον Γιάννη να έχει τέτοια νούμερα και τον Λίλαρντ από κοντά του να γίνεται επίσης 30άρης, οι Μπακς έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, τουλάχιστον όσον αφορά την επίθεσή τους, μιας και αμυντικά τα θέματά τους παραμένουν.

Τα highlights του Αντετοκούνμπο με τους Χιτ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα