NBA: Με νίκες συνέχισαν Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, τραυματίστηκε ο Μπολ (vid)

NBA: Με νίκες συνέχισαν Τίμπεργουλβς και Μάτζικ, τραυματίστηκε ο Μπολ (vid)

O Άντονι Έντουαρντς.

bet365

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις και συνέχισαν την εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν.

Ο Άντονι Έντουαρντς μέτρησε 24 πόντους, ο Καρλ Άντονι Τάουνς και ο Μάικ Κόνλεϊ (10 ασίστ) πρόσθεσαν από 18 πόντους και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Μέμφις Γκρίζλις με σκορ 119-97.

Ο Ρούντι Γκομπέρ πρόσθεσε 13 πόντους και οι «Λύκοι» σημείωσαν την 4η νίκη στα 5 τελευταία ματς.

Για τους Γκρίζλις, οι οποίοι παραπαίουν λόγω των σημαντικών απουσιών τους έχοντας 4 σερί ήττες και ρεκόρ 0-8 εντός έδρας, ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ είχε 18 πόντους.

Μάτζικ - Χόρνετς 130-117

Ο Φρανζ Βάγκνερ συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Στη νίκη των Ορλάντο Μάτζικ απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς ο Γερμανός φόργουορντ μέτρησε 30 πόντους, όσους και ο Κόουλ Άντονι (οι 17 στην 4η), με το Ορλάντο να έχει πλέον επτά σερί νίκες.

Για τους Χόρνετς, ο Μάιλς Μπρίτζες μέτρησε 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, με την ομάδα της Σάρλοτ να χάνει στο δεύτερο ημίχρονο τον ΛαΜέλο Μπολ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Καβαλίερς - Ράπτορς 105-102

Ο Μαξ Στρους σκόραρε τους 20 πόντους του στην 3η περίοδο, ο Ντάριους Γκάρλαντ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις (24π.) και οι Καβαλίερς έφτασαν στη νίκη.

Ο Ντένις Σρέντερ (15π.) επιχείρησε, με επτά σερί πόντους στο φινάλε σε διάστημα 95 δευτερολέπτων, να αρπάξει τη νίκη, αλλά οι Καβς άντεξαν.

Νετς - Μπουλς 118-109

Οι Μπρούκλιν Νετς σημείωσαν 25 τρίποντα, με τους Λόνι Γουοκερ και Ρόις Ο' Νιλ να μετρούν από έξι, ενώ ο Μάικαλ Μπρίτζες να σημειώνει τέσσερα.

Συνολικά οι Νετς μέτρησαν 25/52 τρίποντα. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σπένσερ Ντινγουίντι με 24 πόντους.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα