Γιασικεβίτσιους: «Μαθητής» των Κινγκς για έναν μήνα

Γιασικεβίτσιους: «Μαθητής» των Κινγκς για έναν μήνα

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Γιασικεβίτσιους μίλησε για την υποδοχή του κόσμου

bet365

Στο τιμ των Σακραμέντο Κινγκς θα βρεθεί για έναν μήνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με σκοπό την απόκτηση καινούργιων εμπειριών και την εξέλιξη της προπονητικής του... φαρέτρας.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το φινάλε της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα και αναζητά νέες εμπειρίες και προσλαμβάνουσες. Ο Λιθουανός κόουτς θα βρεθεί στο Σακραμέντο, σύμφωνα με το 15min.lt της χώρας του, για να περάσει εκεί τον επόμενο μήνα και να θητεύσει δίπλα στους προπονητές των Κινγκς.

Ο Σάρας θέλει έτσι να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τους ορίζοντές του, κλείνοντας και το μάτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που πιθανώς να βρίσκεται στα σχέδιά του.

Έτσι λοιπόν θα συνεργαστεί με τον Σάσα Βεζένκοβ για έναν μήνα, ενώ εκεί θα βρει και τον συμπατριώτη του, Ντομάντας Σαμπόνις που αποτελεί ένας εκ των franchise player μαζί με τον Φοξ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα