Γκόρντον: Άφησε την Team USA και παίζει στις Μπαχάμες
Μπορεί να έπαιξε στο παρελθόν με τη φανέλα της Team USA και να συμμετείχε στο Παγκόσμιο του 2010 (πήρε το χρυσό), ωστόσο πλέον ο Έρικ Γκόρντον αλλάζει εθνική. Ο έμπειρος σουτέρ θα παίζει με τις Μπαχάμες.
Οι Μπαχαμέζοι εκμεταλλεύτηκαν ένα παράθυρο στον κανονισμό της FIBA που αναφέρει πως μπορει ένας παίκτης να αλλάξει Εθνική ομάδα, αν αυτή ανήκει στις αναπτυσσόμενες, με στόχο το καλό του αθλήματος. Ο Γκόρντον στο πρώτο του ματς με τις Μπαχάμες, είχε 12 πόντους.
Οι Μπαχάμες έχουν άλλους δύο σταρ της κορυφαίς λίγκας του πλανήτη, τον ΝτιΆντρε Έιτον και τον Μπάντι Χιλντ. Εξαιρετική τριάδα πάνε να δημιουργήσουν στις Μπαχάμες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.