Τζόρνταν: Η απίθανη ιστορία με το στοίχημα με τον Τζακ Χάλεϊ

Τζόρνταν: Η απίθανη ιστορία με το στοίχημα με τον Τζακ Χάλεϊ

Τζόρνταν: Η απίθανη ιστορία με το στοίχημα με τον Τζακ Χάλεϊ

bet365

Μία ακόμη φοβερή ιστορία από την περίοδο που ο Μάικλ Τζόρνταν μεσουρανούσε στο ΝΒΑ ήρθε στο φως. Το στοίχημα με τον Τζακ Χάλεϊ και το τηλέφωνο... στον πατέρα του.

Δεν πρόκειται για μία ιστορία από τα παρκέ, αλλά για εκείνες που περνούσαν... στα άδυτα των ομάδων και μέσα στα χρόνια εμφανίζονταν δειλά δειλά. Οι Μπουλς ευτυχούσαν να βλέπουν στο ρόστερ τους τον Μάικλ Τζόρνταν στα χρόνια του οποίου έφτασαν στην κορυφή του ΝΒΑ.

Ο MJ ήταν γνωστός μεταξύ των δικών του ανθρώπων για το πόσο σοβαρά λάμβανε οποιοδήποτε στοίχημα και αν έβαζε. Και σε μία πτήση από το Σικάγο προς το Λος Άντζελες, αυτό έγινε αντιληπτό και από τον τότε συμπαίκτη του, Τζακ Χάλεϊ.

Στο oral history του Σαμ Σμιθ για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο άλλοτε βοηθός προπονητή των Μπουλς, Τζόνι Μπαχ, αποκάλυψε πως ο Χάλεϊ είχε χάσει 17.000 δολάρια από τον Τζόρνταν σε παιχνίδι με χαρτιά κατά τη διάρκεια της εν λόγω πτήσης. Παρόλα αυτά, όταν ο MJ κατάλαβε πως ο συμπαίκτης του δεν μπορούσε να του καλύψει το ποσό που είχε χάσει με την προσγείωση στο Λος Άντζελες τον ανάγκασε να πάρει τον πατέρα του τηλέφωνο για να το διευθετήσει.

Το επόμενο πρωί, ο πατέρας του Χάλεϊ πήγε τα μετρητά στον Τζόρνταν και ξεπλήρωσε το χρέος του γιου του με τον θρύλο των Μπουλς να λέει στον συμπαίκτη του «Μην παίζεις μαζί μου αν δεν μπορείς να καλύψεις το χρέος σου. Δεν θέλω τα λεφτά σου, αλλά έχασες και έπρεπε να έρθει ο μπαμπάκας με μετρητά».

Βέβαια, ήταν αδύνατο ο Χάλεϊ να μπορέσει να πληρώσει τα... σπασμένα του στοιχήματος από τη δική του τσέπη, καθώς στη rookie χρονιά του έλαβε 150.000 δολάρια, ενώ συνολικά στην 9ετή καριέρα του οι απολαβές του άγγιξαν τα 3 εκατομμύρια.

 

NBA Τελευταία Νέα