Μπακς μεταγραφές: Ανανέωσαν τον Έι Τζέι Γκριν τα «ελάφια» (vid)

Μπακς μεταγραφές: Ανανέωσαν τον Έι Τζέι Γκριν τα «ελάφια» (vid)

Ο Έι Τζέι Γκριν στους Μπακς

bet365

Ο Έι Τζέι Γκριν θα συνεχίσει να είναι μέλος των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν.

Οι Μπακς εξακολουθούν να "χτίζουν" και να "γεμίζουν" το ρόστερ τους ενόψει και της νέας σεζόν που βρίσκεται μπροστά τους για το ΝΒΑ και ο Έι Τζέι Γκριν ήρθε στο προσκήνιο ως το πιο πρόσφατο όνομα των μεταγραφικών κινήσεων.

Ο σούτινγκ γκαρντ και απόφοιτος του Νόρδερν Άιοβα που κάλυπτε μία από τις θέσεις των two-way συμβολαίων από το Μιλγουόκι την περασμένη σεζόν, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Την περίοδο 2022/23, μέτρησε 35 παιχνίδια στο ΝΒΑ (1 ως στάρτερ) με 4.4 πόντους και 1.3 ριμπάουντ σε 9.9 λεπτά σουτάροντας με 41.9% από το τρίποντο.

Ενώ σε 15 παιχνίδια της G-League με τους Γουισκόνσιν Χερντ, ο Γκριν είχε 20.7 πόντους ως την μεγαλύτερη απόδοση από τους συμπαίκτες του με 4.9 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα