«Οι Σακραμέντο Κινγκς θα κάνουν κίνηση για τον Μίντλετον»

«Οι Σακραμέντο Κινγκς θα κάνουν κίνηση για τον Μίντλετον»

«Οι Σακραμέντο Κινγκς θα κάνουν κίνηση για τον Μίντλετον»

bet365

Οι Σακραμέντο Κινγκς φέρεται να έχουν βάλει στο μάτι τον Κρις Μίντλετον ο οποίος θα είναι Free Agent από την 1η Ιουλίου.

Συγκεκριμένα το Yahoo Sports έκανε ειδική αναφορά στον Free Agent Κρις Μίντλετον, ο οποίος αποφάσισε να κάνει opt-out στα 40.4 εκατομμύρια δολάρια που είχε να λάβει για την σεζόν 2023-24. Και αυτό διότι ψάχνει πολύ καλύτερο deal με περισσότερα χρόνια στο συμβόλαιο.

Οι Σακραμέντο Κινγκς που ενδιαφέρουν άμεσα και τα ελληνικά ρεπορτάζ λόγω του Σάσα Βεζένκοβ, φέρεται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ, ενώ στο παιχνίδι για την απόκτησή του αναμένεται να μπουν και οι Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Μίντλετον μέτρησε 23.8 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ σε 34.6 λεπτά ανά παιχνίδι στη σειρά των play-offs απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ, τη μοναδική που έδωσαν φέτος οι Μπακς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα