Μόντρεζλ Χάρελ: Free agent ο 29χρονος φόργουορντ

Μόντρεζλ Χάρελ: Free agent ο 29χρονος φόργουορντ

Γιώργος Κούβαρης
Μόντρεζλ Χάρελ: Free agent ο 29χρονος φόργουορντ

bet365

Ο Μόντρεζλ Χάρελ αποφάσισε να κάνει opt-out στο συμβόλαιό του με τους Σϊξερς και να δοκιμάσει την τύχη του στην Free Agency.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ΤΝΤ, Κρις Χέινς, ο Μόντρεζλ Χάρελ δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιλαδέλφεια.

Απλούστατα αποφάσισε να κάνει opt-out στο συμβόλαιό του με τους Σίξερς έναντι 2.7 εκατομμυρίων δολαρίων για την σεζόν 2023-24 και να βγει στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ.

Ο 29χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε σε 57 ματς των 76ers τη φετινή σεζόν και είχε κατά μέσο όρο 5.6 πόντους και 2.8 ριμπάουντ, σουτάροντας με 59% εντός παιδιάς και 69% στις βολές ανά 12 λεπτά συμμετοχής.

Τη φετινή σεζόν είχε... κλέψει την παράσταση για την λογομαχία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν ο Ελληνας σούπερ σταρ ήθελε να σουτάρει βολές στο περιθώριο του αγώνα Σίξερς-Μπακς, αλλά ο Χάρελ δεν τον άφηνε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα