Μπιλ: «Μάχη» Μπακς και Χιτ για την απόκτηση του

Μπιλ: «Μάχη» Μπακς και Χιτ για την απόκτηση του

Νίκος Καρφής
Μπιλ: «Μάχη» Μπακς και Χιτ για την απόκτηση του

bet365

Μπακς και Χιτ θα... παλέψουν για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπιλ που δείχνει... φευγάτος από την Γουάσινγκτον.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού από την Τετάρτη 14 Ιούνη, οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να δοθεί ο Μπράντλεϊ Μπιλ με την μορφή trade. Ακόμα ουδείς γνωρίζει αν οι πρωτευουσιάνοι αποφάσισαν ολικό rebuild ή αν ψάχνουν ένα trade που τους συμφέρει. Πάντως οι δύο πλευρές δουλεύουν έτσι ώστε να βρουν το σωστό μονοπάτι για την περίπτωση του Μπιλ μέχρι τις 22 Ιούνη, δηλαδή στο draft.

Ο έγκυρος Σαμς Σαράνια αναφέρει πως οι Μπακς και οι Χιτ είναι τα φαβορί για να κάνουν δικό τους τον Μπιλ, αν όντως είναι διαθέσιμος στην αγορά. Ο Μπράντλεϊ αποτελεί έναν από τους πιο πιστούς ηγέτες ομάδων στο ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ποτέ στην Γουάσινγκτον δεν έκανε το βήμα παραπάνω για να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα.

Στους Μπακς θα βρει τον φοβερό Γιάννη Αντετοκούνμπο και σίγουρα τον Τζρου Χόλιντεϊ, ενώ στους Χιτ θα συναντήσει τον Τζίμι Μπάτλερ και τον Μπαμ Αντεμπάγιο.

Αξίζε να αναφερθεί πως ο σταρ των μάγων έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει να ασκήσει βέτο σε ανταλλαγή. Άρα όλα εξαρτώνται από εκείνον για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα