Μαλόουν σε Γιόκιτς: «Μας απογοήτευσες, δεν έκανες triple-double» (vid)

μάικ μαλοουν

bet365

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν διάβασε τα στατιστικά των παικτών του στο Game 4 των ΝΒΑ Finals με τους Χιτ, κάνοντας ειδική αναφορά στον Νίκολα Γιόκιτς και τις επιδόσεις του στο 3-1 του Ντένβερ.

Οι Ντένβερ Νάγκετς θέλουν να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής στα play-offs και πλέον απέχουν μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα έπειτα από το 95-108 επί των Χιτ στο Μαϊάμι.

Οι «Σβώλοι» έκαναν το 3-1, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους καθ' όλη τη διάρκεια του Game 4 ενώ σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Γιόκιτς, δεν χρειάστηκε να κάνει εντυπωσιακό triple-double.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος είχε τη στήριξη των αδελφών του που έβγαζαν selfies με οπαδούς των Χιτ, σημείωσε 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 37:09.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο με 500 πόντους, 250 ριμπάουντ και 150 ασίστ στην postseason.

«Νίκολα, μας απογοήτευσες. Δεν έκανε triple-double» είπε αστειευόμενος Μάικ Μαλόουν, διαβάζοντας τα στατιστικά του Γιόκιτς και βάζοντάς του την... καδένα του MVP.

 

NBA Τελευταία Νέα