NBA, Γιόκιτς: Εκτελεί με 47% από το τρίποντο στα play-offs

NBA, Γιόκιτς: Εκτελεί με 47% από το τρίποντο στα play-offs

Νίκολα Γιόκιτς, Νάγκετς - Χιτ

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει το franchise των Νάγκετς στις πλάτες του και εκτελεί με απίθανα νούμερα από το τρίποντο, πέραν όλων των άλλων που κάνει στο παρκέ στα play-offs.

Είναι τόσα πολλά τα πεπραγμένα και τα ρεκόρ του Νίκολα Γιόκιτς στα φετινά play-offs, που αδυνατεί κανείς να τα παρακολουθήσει όλα. Ο Σέρβος γίγαντας με μία ακόμα μεγαλειώδη εμφάνιση στο Game 3 της σειράς των τελικών, έφερε τους Νάγκετς στο 2-1 και με απόσταση δύο νικών από το δαχτυλίδι.

Ωστόσο μέσα σε όλα τα ξεχωριστά στατιστικά, τα ρεκόρ του και τα triple-double, αυτό που δεν παρατηρείται είναι ο πλουραλισμός του στο σκοράρισμα. Ο Γιόκιτς απειλεί με κάθε τρόπο, από το ποστ όπου και δε γίνεται να στείλεις βοήθεια, μιας και είναι σπουδαίος πασέρ. Από το short roll όταν και βλέπει όλο το γήπεδο.

Αλλά ακόμα και στη ζώνη, όπου είναι ικανός να κινηθεί στους χώρους της και να τη διαλύσει, με τη βοήθεια των συμπαικτών του, όπως αυτήν του Κρίστιαν Μπράουν. Ο Γιόκιτς πραγματοποιεί εντυπωσιακά play-offs από τη γραμμή του τριπόντου, εκτός όλων των άλλων.

Στη σειρά των τελικών μετράει 4/9, όμως για να φέρει το Ντένβερ πρώτη φορά τετ α τετ με το δαχτυλίδι κάνει εντυπωσιακά πράγματα από την περίμετρο, όπου σε 18 παιχνίδια σκοράρει 1.7/3.7 τρίποντα ανά παιχνίδι, με ποσοστό 47.0%. Δεν είναι κάποιο λάθος, ο Γιόκιτς σουτάρει με ποσοστό 47.0% από το τρίποντο στα play-offs, θέλοντας να σπρώξει με κάθε τρόπο την ομάδα του ως τον τίτλο.

Τα τρίποντα του Γιόκιτς στα play-offs

  • Vs Τίμπεργουλβς: 11/22
  • Vs Σανς: 8/18
  • Vs Λέικερς: 8/17
  • Vs Χιτ*: 4/9

*Στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς

 

NBA Τελευταία Νέα