Χιτ - Νάγκετς, Γιόκιτς: Πρώτος παίκτης με 30/20/10 σε τελικούς του NBA ο Σέρβος

Χιτ - Νάγκετς, Γιόκιτς: Πρώτος παίκτης με 30/20/10 σε τελικούς του NBA ο Σέρβος

Νίκολα Γιόκιτς, Νάγκετς - Χιτ

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς παράγει διαρκώς τρομερά νούμερα στους τελικούς του NBA, φτάνοντας σε ένα τρομακτικό επίτευγμα με το triple-double που πέτυχε στο Game 3.

Όσα κάνει ο Νίκολα Γιόκιτς στους φετινούς τελικούς του NBA είναι πρωτοφανή. Ο Σέρβος γίγαντας οδήγησε με ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση τους Νάγκετς στο break, φέρνοντας τη σειρά υπέρ της ομάδας τους στο 2-1.

Ο Γιόκιτς συνέθεσε ένα υπέροχο δίδυμο με τον Μάρεϊ, αφού έγιναν οι πρώτοι συμπαίκτες με triple-double στους τελικούς του NBA. Ωστόσο κράτησε και λίγη από τη δόξα για τον εαυτό του.

Με 30+ πόντους, 20+ ριμπάουντ και 10+ ασίστ υπάρχουν μόλις τρεις παίκτες σε play-offs. Μόνο οι Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Νίκολα Γιόκιτς έχουν φτάσει σε αυτά τα επιτεύγματα στα play-offs, με τον Σέρβο μάλιστα να το έχει πετύχει τρεις φορές -πρώτη φορά τέτοια νούμερα σε τελικούς- στην καριέρα του και τους άλλους δύο από μία.

Για την ιστορία στο Game 3 της σειράς, ο Γιόκιτς μέτρησε 32 πόντους με 11/19 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 21 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 2 μπλοκ σε 44 λεπτά.

 

NBA Τελευταία Νέα