Μπακς: Ο Έιντριαν Γκρίφιν ανακοινώθηκε από το Μιλγουόκι

Μπακς: Ο Έιντριαν Γκρίφιν ανακοινώθηκε από το Μιλγουόκι

Ο Γκρίφιν προπονητήσ των Μπακς

bet365

Υπό τις οδηγίες του Έιντριαν Γκρίφιν θα αγωνιστούν και επίσημα από αυτό το καλοκαίρι και έπειτα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι λοιποί Μιλγουόκι Μπακς, με τα «ελάφια» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Το χρονικό του επόμενο προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς έχει λάβει τέλος και επίσημα! Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έιντριαν Γκρίφιν, ο οποίος... έκοψε πρώτος το νήμα των συνεντεύξεων για την αντικατάσταση του Μάικ Μπουντενχόλζερ και αναλαμβάνει τον πάγκο των «ελαφιών».

Ο Γκρίφιν τα τελευταία πέντε χρόνια είχε θέση βοηθού στο team των Τορόντο Ράπτορς, ενώ πριν από αυτό υπήρξε μέλος του σταφ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2016-18), των Μάτζικ (2015-16), των Μπουλς (2010-15), αλλά και της ομάδας που αναλαμβάνει πλέον την τεχνική ηγεσία, μένοντας στην οικογένεια των Μπακς από το 2008 έως και το 2010.

«Ο Άντριαν είναι ένας προπονητής που χαίρει εκτίμησης και φέρνει εξαιρετικά ηγετικά χαρακτηριστικά και εμπειρία στην ομάδα μας» δήλωσε ο general manager των Μπακς, Τζον Χορστ.

 

NBA Τελευταία Νέα