NBA, Νάγκετς: Η μασκότ τους είναι... ήδη πρωταθλήτρια στις αμοιβές

NBA, Νάγκετς: Η μασκότ τους είναι... ήδη πρωταθλήτρια στις αμοιβές

Η μασκοτ των Ναγκετς

bet365

Γνωστή με το όνομα «Rocky The Lion» η μασκότ των Ντένβερ Νάγκετς έχει κερδίσει... πρωτάθλημα στις αμοιβές του NBA πολύ πριν από την ίδια την ομάδα.

Την ώρα που ο Νίκολα Γιόκιτς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει στους Νάγκετς το πρώτο τους δαχτυλίδι στο NBA, η ομάδα του Ντένβερ είναι πρωταθλήτρια σε ένα συγκεκριμένο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα στην αμοιβή της μασκότ της. Ο «Ρόκι το λιοντάρι» είναι μία από τις πιο διάσημες φιγούρες στο NBA και φυσικά η πιο καλοπληρωμένη μασκότ στη λίγκα, με νούμερα που... ζαλίζουν.

Ο Ρόκι, λοιπόν, αμείβεται με 625 χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο και αποτελεί μέρος ενός τελετουργικού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των Νάγκετς. Σύμφωνα και με τα όσα είχαν δημοσιευτεί στο Sports Illustrated, είναι η υψηλότερη αμοιβή, με τη μασκότ της Ατλάντα να ακολουθεί έχοντας έσοδα 600 χιλιάδων δολαρίων.

Μάλιστα ο Ρόκι είναι τόσο ακριβοπληρωμένος που ξεπερνά αρκετούς μισθούς βετεράνων παικτών στο NBA, ενώ είναι μακράν περισσότερα τα όσα έχει λαμβάνειν σε σχέση με το WNBA. Τα ποσά με τα οποία πληρώνονται οι καλύτερες παίκτριες στο WNBA αγγίζουν τις 228 χιλιάδες, υποτριπλάσια δηλαδή από αυτά του Ρόκι.

@Photo credits: Twitter/ @Nuggets
 

NBA Τελευταία Νέα