NBA, Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τους έβαλε σε τελικούς, μόλις πέντε ομάδες δεν έχουν φτάσει ποτέ εκεί

NBA, Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τους έβαλε σε τελικούς, μόλις πέντε ομάδες δεν έχουν φτάσει ποτέ εκεί

bet365

Οι Ντένβερ Νάγκετς διέγραψαν το franchise τους από τη λίστα των ομάδων που δεν έχουν φτάσει σε τελικούς, μετά το sweep επί των Λέικερς. Μόλις πέντε ομάδες στην ιστορία του NBA δεν έχουν φτάσει ποτέ να διεκδικήσουν το δαχτυλίδι.

Οι Νάγκετς του αδιανόητου Νίκολα Γιόκιτς «σκούπισαν» τους Λέικερς. Ο MVP των τελικών της Δύσης ήταν ο εκλεκτός που θα τους οδηγούσε για πρώτη φορά στους τελικούς του NBA, με φόντο το δαχτυλίδι. Ποτέ ξανά στην ιστορία του το Ντένβερ δεν κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά στην postseason.

Σε μία μέρα, μάλιστα, ιστορική για το franchise καθώς ένας από τους «θρύλους» της ομάδας, ο Καρμέλο Άντονι ανακοίνωσε την απόσυρσή του. Ο σπουδαίος Μέλο δεν είχε μπορέσει να τους φέρει στους τελικούς ποτέ, ο Γιόκιτς το πέτυχε.

Με αυτόν τον τρόπο έσβησε τους Νάγκετς από τη λίστα των ομάδων που δε βρέθηκαν ποτέ σε τελικούς, αφήνοντας πλέον μόλις μία πεντάδα εκεί. Συγκεκριμένα οι Χόρνετς, Τίμπεργουλβς, Γκρίζλις, Πέλικανς και φυσικά οι Κλίπερς έχουν παραμείνει χωρίς ποτέ να έχουν τη χαρά να φτάσουν έστω κοντά στην πηγή.

Μένει να φανεί πλέον αν οι πρωτάρηδες του Ντένβερ τα καταφέρουν στους τελικούς, περιμένοντας προς το παρόν τον αντίπαλό τους, με τους Χιτ να έχουν προβάδισμα 3-0 επί των Σέλτικς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα