Αντετοκούνμπο: Ο Μπιέλσα αποθέωσε τον Γιάννη για τις δηλώσεις του περί αποτυχίας (vid)

Αντετοκούνμπο: Ο Μπιέλσα αποθέωσε τον Γιάννη για τις δηλώσεις του περί αποτυχίας (vid)

Παρουσίαση Μπιέλσα

bet365

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα παρουσιάστηκε από την Ομοσπονδία της Ουρουγουάης ως νέος προπονητής της εθνικής τους ομάδας και σε ερώτηση περί αποτυχίας αναφέρθηκε στην «εξαίσια» απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τα συγκλονιστικά λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί «αποτυχίας» μετά τον «βαρύ» αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των play-offs του NBA φαίνεται πως θα μνημονεύονται για πολύ καιρό. Ο Greek Freak με ένα σπάνιο για τα δεδομένα του ξέσπασμα έδωσε ένα μάθημα τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τη ζωή.

Ο πολυνίκης και recordman συμμετοχών στο Champions League, Κάρλο Αντσελότι, ήταν από τους πρώτους που χρησιμοποίησε τα λόγια του «Giannis» σε δηλώσεις του και τώρα ήρθε η... σειρά του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο 67χρονος Αργεντινός παρουσιάστηκε ως νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης από την Ομοσπονδία στο στάδιο Centenario του Μοντεβιδέο και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ρωτήθηκε για το κατά πόσο θα θεωρείται επιτυχία αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το Copa América 2024. Ο «El Loco» παρέθεσε τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα οποία χαρακτήρισε «εξαίσια».

«Χρησιμοποιείτε τη λέξη "αποτυχία" ως κάποια που μπορείς να αποδώσεις σε κάποιον και να πεις "πέτυχες" ή "απέτυχες". Ένας παίκτης του μπάσκετ έδωσε μία εξαίσια απάντηση σε αυτό και είναι δύσκολο να την επαναλάβω, αλλά διαχειρίζεται αυτήν την ερώτηση και απαντά σε αυτήν με έναν σπουδαίο τρόπο που εγώ δεν μπορώ. Προτείνω αυτήν την απάντηση ώστε να αξιολογήσετε τι εστί αποτυχία και τι επιτυχία», ανέφερε ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

 

NBA Τελευταία Νέα