Μπέκι Χάμον: «Δεν χρειάζομαι την επιβεβαίωση από το ΝΒΑ»

beckyhammon

bet365

Το όνομα της Μπέκι Χάμον έχει ακουστεί για πάγκο ομάδας του ΝΒΑ, αλλά εκείνη μένει... πιστή στο μπάσκετ γυναικών και δη στους Λας Βέγκας Έισις.

Συγκεκριμένα οι Τορόντο Ράπτορς είχαν κυκλώσει το όνομα της έμπειρης προπονήτριας, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα από τη θέση της head coach.

Η Μπέκι Χάμον είχε οδηγήσει τους Λας Βέγκας Έισις στην κατάκτηση του τίτλου ενώ η ίδια πήρε το βραβείο της καλύτερης προπονήτριας στο WNBA για το 2022.

Το γεγονός αυτό της άνοιξε ακόμα περισσότερο τις πόρτες του ΝΒΑ μετά και τη «θητεία» της στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς ωστόσο η ίδια υπογράμμισε ότι απολαμβάνει τη θέση της στο WNBA.

«Μου αρέσει εδώ. Μου αρέσει να είμαι στο μπάσκετ γυναικών. Δεν χρειάζομαι την επιβεβαίωση από το ΝΒΑ» ήταν τα λόγια της Μπέκι Χάμον η οποία συνέχισε: «Πρέπει να έρθεις και να με κυνηγήσεις. Αν για παράδειγμα λεγόμουν Μπράιαν και είχα 16 χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ, τότε θα είχα προσληφθεί και θα είχα απολυθεί από δύο φορές. Είναι πολυ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να βρει δουλειά στο ΝΒΑ...»

 

NBA Τελευταία Νέα