Λέικερς: Ενοχλήθηκαν από τις... δράσεις των Γουόριορς μετά το Game 1

Αποθέωσε Γουόκερ ο Λεμπρόν

bet365

Οι Λέικερς ενοχλήθηκαν από την κίνηση των Γουόριορς να στείλουν μία σειρά από φάσεις προς εξέταση στο ΝΒΑ μετά το Game 1 της σειράς.

Το "flopping" αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές του ΝΒΑ τους παίκτες των Λέικερς έχουν λάβει αρκετά μεγάλο χώρο στη σειρά των αγώνων μεταξύ Λος Άντζελες και Γκόλντεν Στέιτ για τα ημιτελικά της Δύσης. Άλλωστε, ο Στιβ Κερ το δήλωσε ανοιχτά μερικά βράδια νωρίτερα, ενώ έσπευσαν να «διορθώσουν» τα λεγόμενά του τόσο ο Ντένις Σρέντερ, όσο και ο Ντάρβιν Χαμ.

Πλέον η σειρά έχει οδηγηθεί σε Game 6, με το Λος Άντζελες να έχει προβάδισμα με 3-2 και τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/05) θα είναι γνωστό το αν θα δοθεί συνέχεια ή οι Λέικερς θα εξασφαλίσουν μία θέση στα τελικά, απέναντι στους Νάγκετς.

Ρεπορταζιακά, ο Σαμ Άμικ του The Athletic μετέφερε πως οι «λιμνάνθρωποι» ενοχλήθηκαν από το γεγονός πως μόλις μετά το τέλος του πρώτου αγώνα (που έληξε υπέρ των Λέικερς) οι Γουόριορς έστειλαν μία σειρά από φάσεις προς εξέταση στη Λίγκα.

«Όπως εξηγεί μια πηγή των Λέικερς με γνώση της κατάστασης, ενοχλήθηκαν από την απόφαση των Γουόριορς μετά το Game 1 να υποβάλουν αρκετά plays για έλεγχο από το ΝΒΑ... Ενώ αυτό είναι φυσιολογικό για αυτή την εποχή του χρόνου, η επιλογή της Λίγκας να είναι πλήρως διαφανής όταν πρόκειται για επικοινωνία σχετικά με τα σφυρίγματα της postseason που αμφισβητούνται σημαίνει ότι κάθε ομάδα μπορεί, στην ουσία, να δει πόσο διαμαρτύρεται η άλλη πλευρά» είπε χαρακτηριστικά.

 

NBA Τελευταία Νέα