NBA, Γιόκιτς: Καυγάδισε με τον ιδιοκτήτη των Σανς για την μπάλα

Ο Νίκολα Γιόκιτς τα έβαλε με τον ιδιοκτήτη των Σανς

bet365

Από εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο Νίκολα Γιόκιτς έμπλεξε σε καυγά με τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς στις courtseats και δέχτηκε τεχνική ποινή.

Ένα από τα πιο απίθανα σκηνικά συνέβη στο Game 4 των Νάγκετς με τους Σανς στην Αριζόνα. Ο Νίκολα Γιόκιτς σκόραρε μεν 53 πόντους αλλά δεν κατάφερε παρά την ασύλληπτη εμφάνισή του να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με τη σειρά να πηγαίνει πλέον στο 2-2.

Ωστόσο αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν ο... καυγάς του σέντερ των Νάγκετς με τον ιδιοκτήτη των Σανς, Ματ Ίσμπια. Ο δεύτερος είδε την μπάλα να πέφτει στα χέρια του στις courtseats και ο Γιόκιτς παρότι ο Οκότζι είχε βρεθεί στο παρκέ για αυτήν την μπάλα, πήγε να την αρπάξει από τον Ίσμπια.

Εκείνος δεν την έδωσε και η μπάλα εκτοξεύτηκε στις παραπάνω θέσεις, με το σκηνικό να σχολιάζεται φυσικά μετά το φινάλε. «Ο οπαδός έβαλε το χέρι του πάνω μου πρώτα. Η λίγκα πρέπει να μας προστατεύει, ίσως κάνω λάθος. Ξέρω ποιος είναι αλλά είναι ένας οπαδός, έτσι;» ανέφερε ο Γιόκιτς στους εκπροσώπους του Τύπου, με τη σειρά να ζεσταίνεται για τα καλά εντός και εκτός γραμμών.

Για την ιστορία, μετά τη σύγχυση, ο Γιόκιτς δέχτηκε τεχνική ποινή από τους διαιτητές που εξέτασαν το συμβάν.

Ο καυγάς του Γιόκιτς με τον ιδιοκτήτη των Σανς

 

NBA Τελευταία Νέα