NBA: Οι Πίστονς θέλουν τον προπονητή για τον οποίο ο Ντουράντ έχει πει ότι του έμαθε όλα όσα ξέρει (vid)

NBA: Οι Πίστονς θέλουν τον προπονητή για τον οποίο ο Ντουράντ έχει πει ότι του έμαθε όλα όσα ξέρει (vid)

Οι Πίστονς θέλουν τον προπονητή για τον οποίο ο Ντουράντ έχει πει ότι του έμαθε όλα όσα ξέρει (vid)

bet365

Οι Πίστονς θα περάσουν από συνέντευξη για τη θέση του προπονητή τον ασίσταντ κόουτς των Νετς, Μπράιαν Κιφ, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Κέβιν Ντουράντ.

Οι Πίστονς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη regular season με το χειρότερο ρεκόρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ (17-65) και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, έχοντας το βλέμμα τους στο νο.1 του φετινού Draft όπου αναμένεται να επιλεγεί ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Στο μεταξύ, ο Έιντριαν Βοιναρόφσκι αποκάλυψε πως το Ντιτρόιτ πήρε την άδεια να περάσει από συνέντευξη τον Μπράιαν Κιφ, τον ασίσταντ κόουτς των Νετς, ο οποίος συνεργάστηκε με τον GM των Πίστονς, Τρόι Γουίβερ στην Οκλαχόμα.

Ο Κιφ έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητής στους Θάντερ (2007-15, 2019-20), τους Νικς (2014-16), τους Λέικερς (2016-19) και τους Νετς (2021-σήμερα). Πρόκειται για τον προπονητή για τον οποίο ο Κέβιν Ντουράντ εξήγησε πως «μου έμαθε όλα όσα ξέρω. To να δουλεύω σκληρά και να συμπεριφέρομαι σαν επαγγελματίας. Άλλαξε τη νοοτροπία μου και τον τρόπο που προσεγγίζω το παιχνίδι».

 

NBA Τελευταία Νέα