Κάζινς για Γιόκιτς: «Δεν είμαι οκ με το να πάρει τρίτο MVP στη σειρά, δεν έχει κερδίσει τίποτα» (vid)

Κάζινς για Γιόκιτς: «Δεν είμαι οκ με το να πάρει τρίτο MVP στη σειρά, δεν έχει κερδίσει τίποτα» (vid)

Κάζινς για Γιόκιτς: «Δεν είμαι οκ με το να πάρει τρίτο MVP στη σειρά, δεν έχει κερδίσει τίποτα» (vid)

bet365

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς μίλησε για την πιθανότητα να πάρει ο Νίκολα Γιόκιτς τον τρίτο τίτλο MVP στη σειρά εκφράζοντας την άρνησή του, ενώ έβαλε τον εαυτό του σε κατάσταση πρωταγωνιστή.

Η regular season του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και η κλεψύδρα του φετινού MVP αδειάζει όλο και περισσότερο. Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζοέλ Εμπίντ βρίσκονται στα ψηλότερα σημεία αυτής της σκάλας, ωστόσο ο back-to-back κάτοχος του βραβείου, Νίκολα Γιόκιτς είναι επίσης ανάμεσα στους υποψηφίους διεκδικώντας κάθε πιθανότητα.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς κάθισε απέναντι από τον Κέβιν Γκαρνέτ στο KG Certified μιλώντας για αυτή τη συνθήκη. Ο 32χρονος σέντερ εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με το τρίτο (δυνητικό) διαδοχικό MVP στον Γιόκιτς, καθώς αυτόματα θα τον αποτελούσε τον μοχλό για να περάσει στην elite της ιστορίας.

«Δεν είμαι υπέρμαχος με το να πάρει τρίτο MVP στη σειρά, γιατί μετά μπαίνει σε μια συζήτηση του στυλ "είναι αυτός ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που άγγιξε ποτέ μια μπάλα μπάσκετ;". Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε σε αυτό και να πούμε ότι δεν είναι» είπε αρχικά.

Και συνέχισε επισημαίνοντας πως «Δεν λέω ότι δεν μπορεί να είναι... Δεν λέω ότι δεν αξίζει περισσότερα στο μέλλον. Αλλά σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, δεν είμαι εντάξει με το να το πω αυτό. Δεν έχει κερδίσει τίποτα. Δεν έχει πάει σε τελικό. Είναι πολλά πράγματα ακόμα στο παιχνίδι για αυτό. Τώρα είμαστε στη συζήτηση. Σε αυτό το σημείο, είναι ο καλύτερος σέντερ όλων των εποχών με τρεις τίτλους MVP στη σειρά... Τον βάζουμε πάνω από τους Σακίλ Ο'Νιλ, Χακίμ Ολάζουον, Τιμ Ντάνκαν και Γουίλτ Τσάμπερλεϊν. Και είναι μία σκληρή συζήτηση για να ανοίξει. Γιατί έχουμε δει τι έχουν κάνει αυτοί οι τύποι...».

Ο Κάζινς έκλεισε βάζοντας στο τραπέζι το δικό του διπλό ερώτημα σχετικά με το αν τελικά ο Γιόκιτς αξίζει να έχει τρία MVP βραβεία στην τροπαιοθήκη του. «Μπορούμε να καθίσουμε εδώ και να πούμε τώρα, σήμερα, ότι ο Γιόκιτς δεν είναι μόνο ο καλύτερος ψηλός που έπαιξε ποτέ, αλλά ο καλύτερος μπασκετμπολίστας που άγγιξε ποτέ μια μπάλα, με τρεις MVP στη σειρά; Δεν έχω την άνεση να το πω αυτό».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως τώρα είναι ο τρίτος καλύτερος σέντερ στη Λίγκα. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι είναι free agent.

 

NBA Τελευταία Νέα