Τζαζ - Θάντερ 98-114: Εκτός post season η Γιούτα, κρατάνε γερά το play-in στην Οκλαχόμα (vid)

bet365

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (39-42) πήραν τη νίκη στη Γιούτα κόντρα στους Τζαζ (36-44) με σκορ 114-98, κρατήθηκαν στη 10η θέση της Δύσης, ενώ παράλληλα απέκλεισαν τους αντιπάλους τους από τη διαδικασία του play-in.

Η σεζόν των Γιούτα Τζαζ ολοκληρώθηκε όπως είχε σχεδιαστεί. Με τον αποκλεισμό από την post season, μόνο που αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε μόλις δύο αναμετρήσεις πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Και πλέον η Γιούτα περιμένει να διαπιστώσει την... τύχη της στο φετινό Draft.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πήρε τον πρώτο... τελικό και ενώ απομένει μόνο ένα ματς (κόντρα στους Γκρίζλις, 22:30 την Κυριακή) παραμένουν στη 10η θέση της Δύσης (την τελευταία για το play-in) μία νίκη μπροστά από τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ μέτρησε 22 πόντους, ο Άαρον Γουίγκινς πρόσθεσε 15 πόντους και ο Ντάριο Σάριτς 14 πόντους, 10 ριμπάουντ για τους Θάντερ (εκτός έμεινε ο Ποκουσέφσκι).

Για τη Γιούτα, η οποία είχε μπόλικους απόντες (Κλάρκσον, Μάρκανεν ανάμεσα σε αυτούς), πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρις Νταν με 22 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 25-32, 52-55, 76-84, 98-114

@Photo credits: OKC THUNDER twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα