Μπακς - Μπουλς 105-92: ΞεΠΟΡΤΙΣε χωρίς τον Γιάννη και «κλείδωσε» την 1η θέση στην κανονική περίοδο

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, αλλά το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τους Μιλγουόκι Μπακς να επικρατήσουν με 105-92 και να αποκτήσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις φάσεις των play-offs. Φοβερό ματς από τον Πόρτις, ανησυχία για το νέο πρόβλημα με Μίντλετον.

Οι Μπακς προτίμησαν να μην ρισκάρουν με τον «Greek Freak» ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο δεν πτοήθηκαν απέναντι στους Μπουλς και φρόντισαν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την 1η θέση στην regular season στο ΝΒΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν το αβαντάζ του «Fiserv Forum» έως και τους ΝΒΑ Finals σε περίπτωση που καταφέρουν να διανύσουν ολόκληρη τη διαδρομή των play-offs.

Εκείνος που έκανε την διαφορά στο ματς και «καθάρισε» και για λογαριασμό του Γιάννη ήταν ο Μπόμπι Πόρτις ο οποίος στα 37 λεπτά που έμεινε στο παρκέ μέτρησε 27 πόντους με 3/8 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 3/3 βολές, 13 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και κανένα απολύτως λάθος. Ο Μπρουκ Λόπεζ ακολούθησε κατά πόδας τον συμπαίκτη του με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10/19 εντός παιδιάς, ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε ένα «γεμάτο» παιχνίδι με 20 πόντους, 15 ασίστ και 8 ριμπάουντ!

Ανησυχία για Μίντλετον

Βέβαια τα άσχημα νέα ήρθαν από τον Κρις Μίντλετον ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί σε όλα και όλα οκτώ λεπτά. Ο λόγος είχε να κάνει με ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ματς. Φυσικά το γεγονός αυτό έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των Μπακς και είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και με πολλούς ακόμα «starters», τόσο για να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους, όσο και για να «γεμίσουν» μπαταρίες ενόψει της postseason.

Εκτός ματς έμειναν επίσης οι τραυματίες Πατ Κόνατον και Γκρέισον Άλεν. Στο ματς αγωνίστηκε για ένα λεπτό και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενώ «διψήφιος» ήταν επίσης ο Τζεβόν Κάρτερ με 16 πόντους και 4/8 τρίποντα. Για τους Μπουλς που έχουν εξσαφαλίσει το play-in και αναμένεται να τερματίσουν στην 10η θέση της κατάταξης, ο Νίκολα Βούτσεβιτς είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Κόμπι Γουάιτ ήρθε από τον πάγκο και πρόσθεσε 14 πόντους με 6/10 εντός παιδιάς, ενώ άλλους 13 πόντους είχε ο Ζακ Λαβίν. Αντίθετα έμεινε στα ρηχά ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος έμεινε στους 8 πόντους με 3/12 σουτ.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-21, 49-51, 79-76, 105-92

Τα δύο τελευταία ματς των Μπακς

Μπακς - Γκρίζλις (8/4, 03:00)
Ράπτορς - Μπακς (9/4, 20:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα