Πέλικανς - Κλίπερς 122-114: Η Νέα Ορλεάνη έβαλε... φωτιά στη Δύση (vid)

Πέλικανς - Κλίπερς 122-114: Η Νέα Ορλεάνη έβαλε... φωτιά στη Δύση (vid)

bet365

Οι Πέλικανς επικράτησαν των Κλιπερς και παλεύουν για να πάρουν την 6η θέση που οδηγεί στα playoffs.

Χαμός γίνεται στη Δύση για την 6η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τα playoffs του ΝΒΑ χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από το play-in τουρνουά. Οι Πέλικανς επικράτησαν με 122-114 των Κλίπερς και έβαλαν... φωτιά στην περιφέρεια, αφού έφτασαν στο 40-38 και κυνηγούν τους 5ους Κλίπερς που έπεσαν στο 41-38. Στην πέμπτη θέση οι Γουόριορς με ρεκόρ 41-37.

Οι... πελεκάνοι που είχαν περάσει μια περίοδος ντεφορμαρίσματος, αλλά την σημαντικότερη στιγμή δείχνουν να ξυπνάνε και είναι αποφασισμένοι, είχαν τον Ίνγκραμ σε φοβερή μέρα και το κοντέρ έγραψε 36 πόντους και 8 ασίστ, ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσε ο Βαλαντσιούνας με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Κλίπερς που περιμένουν να δουν αν θα έχουν μαζί τους τον τραυματία Πολ Τζορτζ, στην κρίσιμη συνέχεια, ο Λέοναρντ σταμάτησε στους 40 πόντους και τα 8 ριμπάουντ, όμως δεν γινόταν να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα. Ο Γουέστμπρουκ είχε 24 πόντους και 9 ασίστ, προσπαθώντας να σταθεί δίπλα στο Klaw και να του προσφέρει μια σημαντική λύση στην επίθεση.

Πλέον οι Σανς βρίσκονται στο Νο.4 της Δύσης και οι Γουόριορς στο Νο.5 και μένει να δούμε αν θα έχουμε μια τιτανομαχία-πρόωρο τελικό περιφέρειας στον πρώτο γύρο της postseason της Δύσης,.

 

NBA Τελευταία Νέα