Χόλιντεϊ: «Ένιωσα... Αντετοκούνμπο αλλά δεν κάρφωσα» (vid)

Χόλιντεϊ: «Ένιωσα... Αντετοκούνμπο αλλά δεν κάρφωσα» (vid)

Χόλιντεϊ: «Ένιωσα... Αντετοκούνμπο αλλά δεν κάρφωσα» (vid)

bet365

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε ρεκόρ καριέρας με 51 πόντους στη νίκη επί των Πέισερς και στη συνέχεια εξήγησε πως ένιωσε σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι Μπακς έφτασαν τις 55 νίκες σε 76 αγώνες στη regular season έπειτα από το 136-149 επί των Πέισερς ενώ ακολουθεί το σπουδαίο ματς με τους Σέλτικς τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3) και το οφείλουν στο δίδυμο των Γιάννη Αντετοκούνμπο - Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο Giannis έκανε το πιο γρήγορο triple-double της καριέρας του ενώ σε ό,τι αφορά τον Χόλιντεϊ, σημείωσε career-high με 51 πόντους, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 8/10 βολές, 17/24 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 6 λάθη στα 32' που έμεινε στο παρκέ.

Μάλιστα πέτυχε 18 πόντους στην τρίτη περίοδο κι εν τέλει ξεπέρασε την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του που ήταν οι 40 πόντοι επί των Σέλτικς στις 14 Φεβρουαρίου.

«Ένιωσα σαν τον Γιάννη αλλά δεν κάρφωσα!» εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα ο πόιντ γκαρντ των Μπακς. Και πρόσθεσε: «Μου πήρε 14 χρόνια για να βάλω 50άρα σε ένα ματς! Ήλθε, λοιπόν σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη».

Παρεμπιπτόντως, τα «Ελάφια» έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ με έναν παίκτη που σημειώνει 50+ πόντους (Χόλιντεϊ) και έναν που κάνει triple-double με 35+ πόντους (Αντετοκούνμπο) στον ίδιο αγώνα.

 

NBA Τελευταία Νέα