Πέλικανς - Χόρνετς 115-96: Το πρώτο triple double του Ίνγκραμ ήταν αρκετό (vid)

bet365

Η Νιου Όρλεανς Πέλικανς πήραν τη νίκη που τους διατηρεί στο όριο του play-in, επικράτησαν με 115-96 των αδιάφορων Σάρλοτ Χόρνετς, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να σημειώνει το πρώτο triple double της καριέρας του.

Οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς διέθεταν το κίνητρο, οι Σάρλοτ Χόρνετς απολύτως τίποτα. Φάνηκε και στο παρκέ, με τους Πέλικανς να παίρνουν τη νίκη, η οποία τους διατηρεί στη 10η θέση της κατάταξης και μέσα στο τουρνουά play-in.

Πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ, με το πρώτο triple double της καριέρας του (30π., 11 ριμπ.,. 10 ασίστ) συνοδεύτηκε με νίκη. Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας πρόσθεσε 20 πόντους, 19 ριμπάουντ και ο Σι Τζέι ΜακΚολουμ 20 πόντους με 3/8 τρίποντα.

Για τους Χόρνετς, οι οποίοι περιμένουν το τέλος της σεζόν και την εξέλιξη στο ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών που έχει ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Πι Τζέι Γουάσινγκτον μέτρησε 18 πόντους και ο Σβι Μιχάιλιουκ 15.

Τα δωδεκάλεπτα: 37-24, 62-57, 88-81. 115=96

@Photo credits: New Orleans Pelicans twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα