Φοξ: Σεβαστείτε το όνομα του κορυφαίου clutch παίκτη της σεζόν (vid)

Φοξ: Σεβαστείτε το όνομα του κορυφαίου clutch παίκτη της σεζόν (vid)

Νίκος Καρφής
O Φοξ πανηγυρίζει

bet365

Ο Ντε Άαρον Φοξ κάνει φοβερά πράγματα φέτος στα ματς που ξεχωρίζουν οι ηγέτες και βγαίνει πάντα μπροστά.

Οι Κινγκς έχυον δημιουργήσει μια ομάδα που δίνει ελπίδα στον κόσμο του Σακραμέντο μετά από πολλά χρονια. Από τότε που υπήρχε η... αρμάδα των Μπίμπι, Κρίστι, Στογιάκοβιτς, Γουέμπερ και Ντίβατς. Τελευταίο τους... θύμα οι Μπουλς, με τον Φοξ να το... μπουμπουνίζει στο τέλος, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο γκαρντ των βασιλιάδων έχει εξελιχθεί φέτος σε κορυφαίο clutch παίκτη της λίγκας, όντας πρώτος σε πόντους σε clutch καταστάσεις και έχοντας βάλει πολλά μεγάλα σουτ, αλλά και καλάθια νίκης. Οι Κινγκς είναι δεύτεροι στην Ανατολή και το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον.

Ο Φοξ δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη, λατρεύει τα ματς θρίλερ αναζητα τρόπο να έχει τη μπάλα στα χέρια του όταν όλοι οι γύρω του μπορεί να φοβούνται. Εκείνος ποτέ δεν κάνει βήμα πίσω.

Η... αλεπού του Σακραμέντο έχει δώσει αρκετές φορές τη νίκη στην ομάδα με καλάθι στην τελευταία φάση και σας θυμίζουμε μέσω του παρακάτω video μερικά από τα clutch shots της καριέρας του. Τα περισσότερα είναι φετινά.

Δεν έχει τη λάμψη point guards σαν του Ντόντσιτς, του Μοράντ και του Λίλαρντ ας πούμε, αλλά οδηγεί την ομάδα παρόλο που παίρνει λιγότερα credits από εκείνα που αξίζει, ενώ θα πρέπει να ακούγεται λίγο περισσότερο το ονομα του. Ο τύπος κάνει... παπάδες με τους Κινγκς φέτος.

* Clutch time, δηλαδή τι κάνει ένας παίκτης με τη διαφορά στους 5 πόντους ή λιγότερους και στα πέντε τελευταία ή λιγότερα σε ένα ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα