Γκρίζλις - Μάβερικς 112-108: Ρόντι και Μπέιν «καθάρισαν» στο... ντέρμπι των απουσιών

Γιώργος Κούβαρης

bet365

Με τον Ντέιβιντ Ρόντι να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει 17 από τους 24 πόντους στην τελευταία περίοδο, οι Μέμφις Γκρίζλις επικράτησαν των Ντάλας Μάβερικς με 112-108.

Από τη μία ο Τζα Μοράντ έχει μπει στον... πάγο από τους Μέμφις Γκρίζλις μετά τα όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας. Από την άλλη, οι Ντάλας Μάβερικς είχαν ταξιδέψει στο Μέμφις χωρίς τους τραυματίες Λούκα Ντόντσιτς και Καϊρί Ίρβινγκ. Οπότε το μεγάλο στοίχημα του αγώνα αφορούσε την «second unit» των δύο ομάδων και ποιοι θα έβγαιναν μπροστά.

Την εμφατική «απάντηση» έδωσε ο Ντέιβιντ Ρόντι ο οποίος αποτέλεσε τον άσο στο μανίκι του Τέιλορ Τζένκινς για την αναμέτρηση με τους Μαβς. Συγκεκριμένα ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 24 πόντους, οι 17 εκ των οποίων στο τέταρτο και τελευταίο 12λεπτο, έχοντας 6/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 0/1 βολή, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη. Αν μη τι άλλο ήταν ο παίκτης-κλειδί για την 3η σερί νίκη των Γκρίζλις, με την οποία παρέμειναν στην 2η θέση της Δύσης έχοντας το ίδιο ρεκόρ (40-26) με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Ντεσμόντ Μπέιν είχε 25 πόντους με 8/18 σουτ, 8 ασίστ και 7 ριμπάουντ για το Μέμφις, ενώ οι Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ και Τίλμαν πρόσθεσαν από 14 και 12 πόντους αντίστοιχα. Στον αντίποδα οι Ντάλας Μάβερικς που δέχτηκαν 35-25 επιμέρους στην τελευταία περίοδο, είχαν ως πρώτους σκόρερ τους Χάρνταγουεϊ (23π., 4/8τρ.), Χάρντι (22π.) και Γκριν (21π., 10ριμπ., 4.ασ.)

@Photo credits: Twitter: @memgrizz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα