Γκριν: Αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Ντίλον Μπρουκς στο podcast του

Γκριν: Αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Ντίλον Μπρουκς στο podcast του

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Ντίλον Μπρουκς, καταδεικνύοντας τον ως το πρόβλημα των Μεμφις Γκρίζλις.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν δεν συγκρατήθηκε. Το podcast του τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έγινε και πάλι αντικείμενο συζήτησης. Με τον Γκριν να τα βάζει στα... ίσια με τον Ντίλον Μπρουκς των Μέμφις Γκρίζλις.

«Αν αναρωτηθείτε ποτέ γιατί οι Μέμφις Γκρίζλις δεν είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα, μην κοιτάξετε παραπέρα απ' αυτόν ηλίθιο εδώ πέρα. Πραγματικά στηρίζονται πάνω του για να τους βοηθήσει να κερδίσουν το τρόπαιο. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί σε γουστάρουν στο Μέμφις. Ή μήπως δεν σε γουστάρουν; Δεν είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες σου σε συμπαθούν», είπε ο Γκριν.

Ο Μπρουκς έχει απασχολήσει το ΝΒΑ αρκετές φορές με τη συμπεριφορά του. Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά ήταν αυτό με τον Ντόνοβαν Μίτσελ, ενώ παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον πρώην αθλητή του NFL και νυν σχολιαστή, Σανον Σαρπ.

Από την άλλη πλευρά, τα λόγια του Γκριν μπορεί να έχουν σκοπό να βάλουν την αμφιβολία στο μυαλό των παικτών των Γκρίζλις, αναφορικά με τον συμπαίκτη τους, αν και αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο Μέμφις, με όσα έχουν γίνει με τον Τζα Μοράντ, είναι ήδη στα... κόκκινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα