Γουίζαρντς - Ράπτορς 119-108: Ανάσα play-in για την Ουάσινγκτον (vid)

Γουίζαρντς - Ράπτορς 119-108: Ανάσα play-in για την Ουάσινγκτον (vid)

bet365

Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς βρήκαν την ευκαιρία τους απέναντι στους Ράπτορς και έκαναν το άλμα των play-in επικρατώντας με 119-108.

Η τελευταία στροφή του ΝΒΑ για τους Γουίζαρντς μοιάζει με μία σειρά από τελικούς στην προσπάθεια της ομάδας να κλειδώσει τη θέση της στα play-in της περιφέρειας. Το πρώτο βήμα έγινε στο... ντέρμπι με τους Ράπτορς (119-108), οι οποίοι βρίσκονται στο Νο9 της κατάταξης, ακριβώς πάνω από τους αντιπάλους τους.

Για να συμβεί αυτό, οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να πάρουν υπέρ τους τα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα και στη συνέχεια να διαχειριστούν την απόσταση που είχαν πάρει μέχρι και να κοκκινίσει το χρονόμετρο. Στην πραγματικότητα, στο δεύτερο μισό του αγώνα δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση, ενώ έφτασαν και στο +19 την διαφορά τους.

Για τους «μάγους» ο Κάιλ Κούζμα που σκόραρε τους πρώτους 10 πόντους της ομάδας του σταμάτησε στους 30 με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις προσέθεσε ακόμη 25 και ο Γκάφορντ 18.

Για τους Ράπτορς που το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν τους ανησυχεί προς το παρόν, ο Ποελτλ είχε 23 πόντους με 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Ανουνόμπι σκόραρε ακόμη 26 και οι Σιάκαμ (13π., 11 ριμπ., 6ασ.) και Μπαρνς (14π., 5ασ.) έδωσαν τις δικές τους βοήθειες χωρίς να είναι αρκετές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα