Γουόριορς - Κλίπερς 115-91: Εμφατικό Γκόλντεν Στέιτ δεν επέτρεψε την πρώτη νίκη της... τριπλέτας του Λος Άντζελες (vid)

Γουόριορς - Κλίπερς 115-91: Εμφατικό Γκόλντεν Στέιτ δεν επέτρεψε την πρώτη νίκη της... τριπλέτας του Λος Άντζελες (vid)

bet365

Οι Γουόριορς γύρισαν υπέρ τους την κατάσταση με τους Κλίπερς έχοντας ως πρώτη «φωνή» τον Τζόρνταν Πουλ και πήραν νίκη χρυσάφι, την ώρα που έβαλαν ξανά «στοπ» στους Γουέστμπρουκ, Τζορτζ και Λέοναρντ.

Οι Κλίπερς ταξίδεψαν στο Σαν Φρανσίσκο με στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην εποχή που δίπλα στους Πολ Τζορτζ και Καουάι Λέοναρντ έχει προστεθεί ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Όμως δεν κατάφεραν να φύγουν με τις βαλίτσες τους γεμάτες, αφού οι Γουόριορς με την διάθεση... του Πουλ επικράτησαν με 115-91 μπροστά στο κοινό τους και συνεχίζοντας την διαδρομή τους προς την εξασφάλιση της εισόδου στην επόμενη φάση.

Το Λος Άντζελες έκλεισε με θετικό πρόσημο το ημίχρονο παίρνοντας διαφορά 11 πόντων (45-56) και έχοντας ανεβάσει ρυθμό στη δεύτερη περίοδο στο Chase Center. Παρόλα αυτά, η επιστροφή των ομάδων για το υπόλοιπο μισό είχε τελείως διαφορετική εικόνα. Ο Πουλ θέλησε να ξεκινήσει το σόου μπροστά στον Στεφ Κάρι που εξακολουθεί να παρακολουθεί με τα πολιτικά του. Με μπροστάρη τον ίδιο, οι «πολεμιστές» έτρεξαν 42-16 στο τρίτο δωδεκάλεπτο και 28-19 στο τέταρτο καταλήγοντας με τη νίκη.

Ο νεαρός Τζόρνταν σταμάτησε στους 34 με 5/12 τρίποντα έχοντας και 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα. Στους 19 με 11 ριμπάουντ έκλεισε το παιχνίδι ο Κλέι Τόμσπον και ο πρώτος σε ασίστ τη φετινή σεζόν Ντρέιμοντ Γκριν μοίρασε 9 και τις προσέθεσε δίπλα σε 9 ριμπάουντ και 11 πόντους, όσους σκόραρε και ο Λούνεϊ. Με 19 ολοκλήρωσε ο Κουμίνγκα.

Από την άλλη, για τους Κλίπερς που μετρούν 0-4 με την τριπλέτα τους, ο Λέοναρντ ηγήθηκε με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Πλάμπλι των 20(!) ριμπάουντ σημείωσε και 12 πόντους και οι Γκόρντον (16π.) και Τζορτζ (11π.) ακολούθησαν. Ο Γουέστμπρουκ έμεινε στους 8 πόντους με 6 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα