Ατλάντα Χοκς: «Φουλάρουν» για Κουίν Σνάιντερ

Ατλάντα Χοκς: «Φουλάρουν» για Κουίν Σνάιντερ

Γιώργος Κούβαρης
Ατλάντα Χοκς: «Φουλάρουν» για Κουίν Σνάιντερ

bet365

ΟΙ Ατλάντα Χοκς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και όπως αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Κουίν Σνάιντερ.

Μετά την απομάκρυνση του Νέιτ ΜακΜίλαν από την τεχνική ηγεσία των Ατλάντα Χοκς μετρώντας οκτώ ήττες στα 13 τελευταία ματς, τα «Γεράκια» ξεκίνησαν άμεσα την ανεύρεση του αντικαταστάτη του.

Πρώτος και μεγάλος στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από τον Κουίν Σνάιντερ, ο οποίος αποχώρησε από τους Γιούτα Τζαζ τον Ιούνιο του 2022 και έκτοτε παραμένει εκτός πάγκων.

Όπως ανέφερε το «The Athletic» και ο Σαμς Τσαράνια, οι Χοκς έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τον Σνάιντερ με τον οποίο και συναντήθηκαν την Τετάρτη (22/2) με την προοπτική της συνεργασίας. Αν και στη λίστα της Ατλάντα υπάρχουν και οι Τσαρλς Λι (βοηθός στους Μπακς), Τζόρντι Φερνάντεθ (βοηθός στους Κινγκς), Κένι Άτκινσον (βοηθός στους Γουόριορς), Μιτς Τζόνσον (βοηθός στους Σπερς) και Μάιλς Σάιμον (head coach στην G-League και δη στη South Bay), έχουν «φουλάρει» για τον 56χρονο, πρώην τεχνικό των Μορμόνων.

Μέχρι στιγμής τον ρόλο του προπονητή στους Χοκς έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Τζο Προύντι.

 

NBA Τελευταία Νέα