Χόρνετς - Νάγκετς 105-119: Το triple-double του Γιόκιτς έσωσε την «παρτίδα» για το Ντένβερ (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν... τριπλός και ηγήθηκε των Νάγκετς, που παρά τις απουσίες, επικράτησαν των Χόρνετς με 105-119 χάρη στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Νάγκετς παρατάχθηκαν απέναντι στους Χόρνετς με απουσίες, παρόλα αυτά ο Νίκολα Γιόκιτς δεν άφησε το παιχνίδι να... ξεφύγει από τα χέρια του και ολοκληρώνοντας με triple-double υπέγραψε και τη νίκη του Ντένβερ με 105-119. Με αυτόν τον τρόπο μεγάλωσαν και την απόστασή τους στην κορυφή της Δύσης από τους δεύτερους Γκρίζλις.

Το πρώτο μισό του αγώνα έφερε σε θέση οδηγού τη Σάρλοτ και με το 60-57 θα εκκινούσε το δεύτερο ημίχρονο. Σε εκείνο το διάστημα, οι Νάγκετς έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και με το επιμέρους 62-45 που έτρεξαν κατάφεραν να γείρουν την ζυγαριά προς τη δική τους μεριά στο παρκέ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς είδε τους Άαρον Γκόρντον και Τζαμάλ Μάρεϊ να μην αγωνίζονται, όμως ήταν... τριπλός. Η στατιστική του «έγραψε» 30 πόντους με 16 ριμπάουντ και μία δεκάδα από ασίστ, για να ακολουθήσουν οι Κάλντγουελ-Πόουπ με 15 και οι Μπράουν-Πόρτερ Τζ. με 14. O Μπράιαντ που έγινε το νέο μέλος της ομάδας μετά το trade με τους Λέικερς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, κάτι που θα ακολουθήσει στην πορεία όπως δήλωσε ο Μαλόουν.

Για την πλευρά της Σάρλοτ, ο Γουάσινγκτον σταμάτησε στους 22 πόντους, ο Χέιγουορντ μέτρησε 21 και ο Σμιθ Τζ. 15, την ώρα που ο ΛαΜέλο Μπολ ήταν ο κορυφαίος για αυτό το σύνολο με 18 πόντους, 12 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα